OVER ONS

Minimal Interior Design Company

Minimal Interior Design Company

HET PROJECT

Nature Builder start als persoonlijk project met een duidelijke ambitie om dit te laten uitgroeien tot een coöperatieve, dynamische en vernieuwende onderneming.

Er werd bewust voor gekozen om de uitbouw van deze onderneming gefaseerd aan te pakken. Dit met de bedoeling om al een basisactiviteit te ontplooien, te werken aan naambekendheid en inkomsten te genereren enerzijds en de nodige tijd en ruimte te voorzien om een passende ondernemingsstructuur uit te tekenen, een stevig businessplan op te stellen, te werken aan de interne professionalisering en een locoregionaal netwerk uit te bouwen.

Nature Builder is opgericht als éénmanszaak, maar is eigenlijk een ruimer project dat binnen de huidige structuur verder vorm krijgt en wil groeien naar een coöperatieve onderneming met als belangrijke kernwaarden duurzaam, dynamisch, divers, natuur- en mensgericht. 

De ambitie is om op middellange termijn, met als streefdatum 1 januari 2021, de éénmanszaak te kunnen omvormen tot een coöperatieve onderneming..

Bouw met ons mee

Zin om ons project mee verder uit te bouwen?
Geef hier jouw gegevens door en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Adres

Kerkstraat 66
1790 Affligem

Contact

+32 (0) 497 840 732
jo.lamberts@naturebuilder.eu

Bedrijfsgegevens

BTW: 0677.470.863
IBAN: BE56 5230 8109 3388
BIC: TRIOBEBB